Goede voornemens

Als het nieuwe jaar is begonnen hebben we het automatisch over goede voornemens. De een stopt met drinken, de andere met roken, we willen bij elkaar zoveel kilo afvallen en dat ene ding toch beter doen dan vorig jaar. Ik maak het hele jaar door goede voornemens, maar het leek me wel gepast om dit jaar, met de start van Crocheticipation, ook wat meer goede voornemens te maken met betrekking tot haken. Dus hier mijn 3 belangrijkste voornemens voor komend jaar.

1. Meer mooie haakontmoetingen hebben

Ik weet niet meer waarom ik blogs ben gaan schrijven. Waarschijnlijk in een opwelling, zoals ik wel vaker van die dingen heb, die later uit de hand loopt. Maar wat ik wel zeker weet is waarom ik door ga met schrijven. Omdat ik het afgelopen jaar zoveel ongelooflijk geweldige mensen heb ontmoet, met nog mooiere verhalen die vertelt moeten worden. En ik hoop komend jaar niet alleen nog meer mooie mensen te ontmoeten maar vooral de verhalen met nog meer mensen te delen. Omdat ik denk dat haken juist iets is wat verbind, mensen die elkaar nooit zouden ontmoeten. Daar zie ik ongelooflijk naar uit, en des te meer reden om dit goede voornemen na te komen.

Samen is alles leuker

2. De Persian tiles deken afmaken

Af en toe kom ik zo’n patroon tegen waarvan ik weet dat ik het moet maken. Alleen maar omdat het weken achteraf nog in mijn hoofd rond blijft spoken, ik krijg de afbeelding dan gewoon niet uit mijn hoofd. Zo ook met de deken van de Persian Tiles. Dus heb ik afgelopen jaar het garen in huis gehaald. We zijn al een aardig eind gevorderd en eind van het jaar wil ik hem echt op mijn bed hebben liggen. Gelukkig heb ik ook nog een paar series klaarstaan die het vragen om gekeken te horen en buiten is het toch te koud en te grauw om leuke dingen te doen. Ik zeg, de sleutel tot succes!

3. Het patroon voor mijn nieuwe vestje afmaken

Een van de dingen waar ik het meeste energie van krijg is om van die leuke ideeën die eens in je hoofd zitten uit te werken. Helaas kost dat zoveel tijd. Het is geweldig na elke toer te zien hoe iets eruit volgt. Maar vanaf daar moet je de volgende toer meteen weten. En helaas zijn mijn ontwerpen tot nu toe nog niet echt dingen geweest die je in 1 dag kan maken – een kleine uitzondering daar gelaten. Dus het duurt even om alles uit te werken. Zo gaat jullie dit jaar niet ontgaan dat ik nogal een paardenmeisje ben. Maar nog belangrijk ben ik met het mooie garen van Linie 164 Java een van de mooiste dingen aan het maken die ik ooit heb bedacht – al zeg ik het zelf. Met dit mooie glanskatoen ben ik een mooie vestje aan het haken met verschillende structuren. Een echte eye-catcher en ik kan niet wachten tot hij af is en ik hem met jullie kan delen.Kortom, ik zie het al gebeuren. Dat wordt weken opgesloten zitten thuis en hakend en schrijvend alles maken en vastleggen.

Ik ben nu al verliefd op de kleuren

Dus: haaknaald klaar? Haken maar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *